Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vårruset där dottern sprang ifrån mig ;-)

Alltså jag är sjukt impad och stolt över dottern som sprang Vårruset på 29.38 minuter. What!? Superbra tid ju, speciellt eftersom hon aldrig sprungit den sträckan förut. Själv blev jag nöjd med mina 31.23. Det roliga med det hela var att jag innan start sa till dottern att: ”blir du trött så ta det lugnt så ses vi i mål sen”. Men det som hände var att efter 2 km så ökade hon farten och jag kände bara att, nä jag orkar inte. Hahaha, så jag spurtade ikapp henne och sa att jag orkar inte den här farten. Hon säger då: Gå en stund då mamma 😉 och så sprang hon vidare… Hahaha.. Bästa tjejen.

Vårruset1 Vårruset2 Vårruset3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *