Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävlingsdags! 3 st vinner filmen Big Hero 6

I samarbete med Disney tävlar jag ut filmen Big hero 6. En film som vi i min familj sett två gånger på bio bara för att den är så bra :-) Det är Disneys 53:e klassiker och den släpps till försäljning den 8/6. Big Hero 6 som gjorts av skaparna bakom Frost. Och ja, alla vet vi att Frost gjort succé, men likaså Big Hero 6, som är en actionfylld äventyrskomedi för hela familjen. 3 av er har chansen att vinna en varsin dvd. Kolla in tävlingsregler nedanför bilden :-)

Tävling, Big Hero 6, Blogg, Fotohella, Vinn, Disney, dvd

Copyright: © Disney.

Tävling:

Svara på: Vem gör den svenska rösten till Hiro i filmen?

Och motivera gärna med MAX EN mening om varför just du vill vinna en dvd med Big Hero 6? Enkelt eller hur? :-) Tävlingen avslutas den 4/6 kl. 18.00. Vinnaren presenteras i ett nytt inlägg kort därefter. LYCKA TILL!

”Med all den charm och humor publiken är van vid från Walt Disney Animation Studios, kommer nu Big Hero 6 – en actionfylld äventyrskomedi som introducerar Baymax, en kärleksfull personlig sjukvårdsrobot, som formar ett särskilt band med underbarnet Hiro Hamada. När en fruktansvärd händelse leder dem rakt in i en farlig plan som hotar hela San Fransokyo, måste Hiro vända sig till Baymax och hans vänner – adrenalinjunkien Go Go Tomago, den neurotiske Wasabi, kemigeniet Honey Lemon och serienörden Fred – och tillsammans bildar de en grupp ovanliga hjältar. Upplev Disneys Big Hero 6, fylld med häftig action och oförglömliga karaktärer – en film hela familjen kommer tycka om”.

Kategori: Animerad
Speltid: ca 1h 38 min.

12 reaktioner på ”Tävlingsdags! 3 st vinner filmen Big Hero 6

 1. Svar: Benjamin Wahlgren

  Motivering: Jag vill så gärna vinna filmen för att bevisa för pojkvännen hur bra Disney-filmer faktiskt är, och dessutom göra det utan att betala något, då han hävdar att Disney-filmerna görs utan tanke på handling utan på pengar!

 2. Svar: Benjamin Wahlgren

  Motivering: Barnen min har sett den på bio men pga jobb kunde jag ej vara med – nu vill även jag ha koll på läget och denna en ruggig myskväll kunna se!

 3. Benjamin Wahlgren

  Sonen sitter och tittar på trailern nästan varje dag . Han skulle bli lyrisk.

 4. Benjamin Wahlgren

  Vi vill vinna för att barnen länge velat se den, men vi har inte haft möjlighet eftersom vi har väldigt svårt att få barnvakt till minstemannen.

 5. Benjamin Wahlgren gör rösten.
  Eftersom det regnar hela tiden, så skulle det sitta fint med en ny film att titta på tillsammans med barnen.

 6. Benjamin Wahlgren står för röstskådespeleriet,
  Vinner jag filmen hamnar jag i värsta euforiet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *