Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Loppi Blogbag Sommar – plus prova på-erbjudande!

Återigen har jag och familjen fått möjligheten att testa en blogbag från loppi. Vilket är toppenskoj! Innehållet i denna bag var väldans poppis här hemma då det fanns något som passade oss alla :-)IMG_1303

Minstingen hade ett liitet skrapsår på armen och ville genast testa plåstret med Minionerna på (Salvequick, tåliga plåster som andas och vatten-smutsavvisande). Genast blev det bättre, men han ville även ha ett plåster på andra armen så då testade han Salvequicks Aquablock som är ett plåster som är perfekt vid till exempel bad, eftersom det är vattentätt men samtidigt låter huden andas, vilket betyder bra sårläkning och minskad risk för ärr. Ett säkert plåster. Och det skadar ju inte att det är urgulliga små figurer på. Så jag fick en väldigt nöjd son.

 loppi2 loppi3

Magnesium fanns med i bagen, har inte testat än, men det är ju väldigt bra för kroppens proteinbildning och bidrar till en normal ämnesomsättning. Äldsta sonen ville testa tvålen Dermosil från Dermoshop. Både han och jag tycker att den luktar sommar, vilket är något vi längtar efter nu när det varit så kallt ute. Den går att beställa på Dermoshop.se.

loppi4 loppi5

Haha, sen är det så roligt med mina ungar, de älskar att läsa och titta i böcker. Sönerna ryckte snabbt åt sig boken Siv sover Vilse från Barnens Bokklubb och började att läsa :-)

Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig. Från Bokklubben får man utvalda bokpaket, skräddarsytt för ens barns ålder till riktigt bra priser. Och det är ju så bra att läsa för sina barn och få dem intresserade, och så fantastiskt när de sedan kan läsa själva och bara vill läsa mer och mer och fler och fler böcker. Jag ger er läsare ett prova på-erbjudande där du får första bokpaketet för endast 39kr. Kolla in länken HÄR! :-)

Det var inte bara boken som fanns som läsning utan även nya numret av LOPPImagasin Sommar med massor av erbjudanden, recept, olika tips, tävlingar, storys och mycket mer.

loppi6 loppi1

Favoriten hos dottern av alla produkter blev nagellacken från Yves Rocher. Passade perfekt i lördags när vi, som alla andra hejade fram Måns till vinst i Eurovision Song Contest :-) Nu i juni kommer Yves Rocher att lansera 50 nya lack i olika färger. Lacken är berikade med naturlig elemiharts (en vegetabilisk kåda) för maximal glans och de var väldigt lätta att pensla på.

loppi7 loppi8

Från Panduro fick vi My first hand & foot prints. Göra gipsavgjutningar helt enkelt :-) 3 ramar följde med plus färg så att man kan måla dem i fina färger och rama in avtrycken. Jag undrar om yngsta sonens händer/fötter får plats? Annars så kommer min vän som födde tvillingar igår att få denna. Från Philips var den nya pipmuggen med, tyvärr är yngsta sonen liite för gammal för att dricka ur den, men den verkar toppen eftersom den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket plus att den är spillfri.

loppi9

Stort tack för att vi fick testa denna bag :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *