Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En natt på Elite Grand Hotel

Efter att vi varit en heldag på Furuvik i lördags så lyxade vi till det med att bo en natt på hotell inne i centrala Gävle. Elite Grand Hotel som ligger precis vid Gavleån. Vi fick ett fantastiskt fint hörnrum, fräscht, ljust, luftigt och med högt i tak, med stor dubbelsäng plus extrasängar till kidsen. Stort badrum med utsikt mot ån. Och vi sov som stockar på natten :-)

IMG_1694 IMG_1648

Ett härligt välkomnade fick vi av personalen på hotellet, vilken service!

DSCN3899

Vacker konst och vackra inredningsdetaljer fanns över hela hotellet. En varm och lyxig känsla var det när vi kom in.

IMG_1685 DSCN3953

Självklart måste vi fota oss, jag och snygg-Angela :-) För javisst, Angelas familj bodde på samma hotell.

DSCN3961 IMG_1689

Vi tog en sväng in till stan efter att vi checkat in för att käka middag. På väg mot matstället så stannade barnen vid varje staty och skulle härma den, haha, riktigt bra tycker jag! Hur som helst så hann vi tillbaka till hotellet efter middagen så att vi hann se Måns Zelmerlöws fantastiska framträdande i Eurovision Song Contest. Kvällens absolut bästa låt. Barnen tog på sig morgonrockarna och kröp ner i sängarna, det blev jag och dottern som kämpade oss uppe till 01.15 för att se hela omröstningen och för att se att Sverige vann :-)

 DSCN3928 DSCN3931IMG_1658 IMG_1660 DSCN3916

DSCN3945  DSCN3924 DSCN3969 DSCN3972

Frukostbuffén var magisk, en av de bästa jag ätit. Det vanliga fanns som olika pålägg, yoghurt och bröd. Men det fanns också färsk smoothie, och barnen gjorde egna våfflor och man kunde lyxa till det med att göra toast. Plus det varma som serverades som äggröra och mycket mer. Rekommenderas.

DSCN3898 DSCN3955 DSCN3954 IMG_1687

Som jag skrev i ett inlägg tidigare om hotellet så fanns det en relaxavdelning som verkade toppen, men vi hann faktiskt inte med den. Hotellet får i alla fall toppbetyg från hela familjen och vi kommer garanterat att bo där igen (om vi har vägarna förbi eller ska till Furuvik eller så).

En reaktion på ”En natt på Elite Grand Hotel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *