Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävling inför Morsdag :-)

Visst är det väl dags för en tävling? :-)

Så här inför Morsdag och i samarbete med Lagnöviken så tävlar jag ut ett halsband (en bricka i genomskinlig plexi med förtryckt text ”Mamma”, ihop med ett sött litet hjärta, se bild nedan).

Enkelt och fint smycke som passar perfekt att ge bort i morsdagspresent.

Tävlingsfråga: I vilken stad finns Lagnövikens studio/verkstad? (Behövs en ledtråd? Kolla HÄR 😉 Svara på frågan och skriv med EN mening vem du vill ge halsbandet till?

Tävlingen avslutas måndag 18 maj-2015 kl. 19.00 och vinnaren presenteras kort därefter i nytt inlägg! LYCKA TILL!

Lagnöviken, Tävling, Namnsmycke, Plexi, Blogg, Fotohella

14 reaktioner på ”Tävling inför Morsdag :-)

 1. Svar: Lagnövikens studio/verkstad hittar du i skärgårdsstagen Trosa.

  Vill gärna ge den till mig själv, jag är mamma, jag förtjänar det mesta i livet med allt jag gör, ger och orkar med i vardagens familjeliv. : D

 2. Trosa

  Detta vore en fantastisk morsdagspresent till någon av alla de fantastiska mammor som jag har i min omgivning! Finns så många fina att välja mellan, men tror nog att en av mina närmaste vänner skulle få det! Hon har ställt upp för mig, fast jag kanske inte förtjänat det:-/

 3. Svar: Trosa

  Eftersom jag alltid glöms bort och inga presenter får (om jag inte köper dom själv) så skulle jag vilja vinna detta snygga smycke åt mig själv, för det är jag värd <3

 4. Hej!

  Svar: Trosa
  Detta vackra halsband vill jag gärna ska få smycka min arm. Det skulle få symbolisera min kärlek till min kära dotter så hon vet att jag är hennes mor som kommer stötta henne i både vått och torrt.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 5. Trosa.
  Jag skulle vilja vinna detta halsband till min mamma på mors dag, just för att hon är min mamma :)

 6. Trosa!

  Min mamma, som fått stå ut med så mycket (framförallt gällande oss fyra barn) under åren, är värd alla halsband och smycken i hela världen och mer därtill.

 7. 1.verkstaden är i vackra Trosa
  2. Eftersom jag aldrig får något från min man på morsdag och att jag nu har gett upp hoppet, så det är lika bra att fixa en present till mig själv på morsdag!

 8. Trosa.
  Då jag tyvärr inte kan ge till min egen mamma så skulle jag gärna ha en själv.

 9. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade en mamma att ge det till. Men hon har valt bort oss och då vill jag helt enkelt ge mig själv det fina halsbandet ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *