Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Invigningen av Tom Tits Experiments stora utepark :-)

Igår var en härligt fullspäckad dag, en väldigt rolig sådan 🙂 Vi började morgonen med att hela familjen ta oss in till stan och bussen som skulle ta oss till Tom Tits säsongsöppning av stora uteparken. När vi kom fram var den rosa mattan utrullad och vi blev bjudna på glass, juice och kaffe. Och ett fantastiskt väder hela dagen med strålande sol 🙂

Massor av spännande experiment och aktiviteter för barnen finns i denna park, som Stormen, Jojon, Centrifugen, Robocoaster, Vattenraketen, Självfallet och mycket mer. Och det passade verkligen för alla mina barn, finns något för alla 🙂 Rekommenderar verkligen att besöka både uteparken men såklart även inomhus på Tom Tits där det finns oändligt många experiment och saker att upptäcka och uppleva!

IMG_1140 IMG_1141 IMG_1149

Här testar vi Stormen, det gick att reglera styrkan från en lättare bris till en orkan. Inte helt lätt att stå kvar, haha 😉

IMG_1198 IMG_1219 IMG_1205  Tom Tits, Petré Event, Invigning, Premiär, VIP, Tom Tits Experiment, Blogg, fotohella IMG_1220 IMG_1222 IMG_1221

Dottern vågade sig på Centrifugen, som snurrade runt i en hastighet upp till 40km/h. Jösses, skulle jag aldrig klara!Centrifugen passar för barn från 8 år och även äldsta sonen vågade sig på denna senare under dagen. Vi hittade även en typ elvisp som vi snurrade runt på, inte helt lätt för denna morsa att hålla sig kvar i den, men skojigt var det ju!

IMG_1224 IMG_1225

Jag och lilleman gick ner till en låång tunnel under marken, vilket han tyckte var spännande, jag fick dock liite klaustrofobiska feelings, men det gick ju bra, sen klättrade vi upp för en brant stege, upp mot solen!

  IMG_1164 IMG_1167

Vi hittade även ånga där sonen ville testa ånga sitt hår vilket resulterade i att han blev väldigt blöt efteråt, men vad gjorde det en varm dag som denna? 🙂 Och balansgång var spännande!

IMG_1184 IMG_1185 IMG_1193

Stora kidsen testa också Robocoaster, en robot”hand” som är programmerad med fem olika knasiga åkturer.

  IMG_1194 IMG_1162

Och Självfallet som är som ett fritt fall 🙂

 Barnen tom tits

Tack snälla Petré Event för att vi fick komma och uppleva denna dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *