Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Egentid deluxe…

Efter en dag på Tom Tits med barnen så var det dags att ladda om och packa för en natt på hotell med sambon. Bara jag och han. Min mamma och hennes man kom till oss igår för att vara barnvakt till våra kids.

Vi brukar försöka att komma iväg 2 gånger/ år för egentid – bo på hotell, käka middag på restaurang etc. Ja jag vet det låter inte mycket, men vi har heller ingen barnvakt i närheten så då blir det så här. Vilket är toppen tycker vi. Och barnen är så trygga med min mamma och hennes man så det funkar så bra. Min fina, fina och bästa mamma.

Vi checkade in på Clarion Sign, fick bo på våningen näst högst upp vilket betydde fantastisk utsikt över stan. Drack bubbel. Och vi hade bokat bord på en restaurang med toppenbra mat, sedan tog vi en öl på vårt hotell i deras bar. Kollade film på kvällen. Och jag badade!! Vi hade badkar i badrummet, vilket vi inte har hemma så det var rena drömmen 🙂 Och vilka roliga hissar det fanns på hotellet, en med jazzmusik, en med rockmusik och favoriten pop/disco musik plus en discolampa i hisstaket 🙂 Frukostbuffén imorse var underbart god, hur mycket som helst att välja bland, men sen var det härligt att åka hem och krama på mina barn.

IMG_1237

IMG_1242

IMG_1264  IMG_1250 IMG_1255  IMG_1261

2 reaktioner på ”Egentid deluxe…

  1. Vad härligt att ni gillade ert rum på Clarion Hotel Sign. Åka hiss kanske inte alltid är så roligt, men det blir mycket roligare när man får leka discodrottning eller rocker på vägen till rummet. Hjärtligt välkomna tillbaka när ni blir badsugna eller vill ha lite hissparty igen. /Victor

    1. Ja vilka fantastiska hissar ni har 🙂 Stort Like på dem 🙂 Och ja, vi hoppas ha möjlighet och kunna ta med barnen och bo hos er någon gång i framtiden 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *