Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Från Skilda Världar till Solsidan :-)

Oj, ja det är längesedan jag var med som statist i någon tv-serie. Det var nog i Skilda Världar som det begav sig sist, typ år 1998 😉 Men ikväll var det dags igen, jag och mina äldsta kids spelade in en scen som statister i Solsidan. Vi spelade en familj på Gröna Lund och kidsen fick käka sockervadd :-) Väldigt stor insats av oss måste jag säga, hahaha, nä men det var roligt. Det är ju mest dottern som gillar detta, men det var skoj när de frågade innan om jag och äldsta sonen ville vara med oxå :-)

 IMG_1111  IMG_1122   IMG_1120

2 reaktioner på ”Från Skilda Världar till Solsidan :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *