Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

LOPPI blogbag Vårpepp med spännande nyheter

Ännu en gång har vi fått chansen att testa roliga och spännande produkter ur LOPPIS blogbag. Denna gång blev favoriten direkt Riskakorna från Friggs, speciellt den med Linfrö & Rosmarin, mums så goda! Sönerna kastade sig över filmen Pingvinerna och satt som klistrade under filten framför tv:n :-)

LOPPI, LOPPI blogbag Vårpepp, LOPPI blogbag, Yves Rocher, Friggs, RFSU, Nya Edet, Fotohella, Blogg

Hehe, här syns hur riskakorna riktigt slets upp för att provsmakas 😉 De klassiska riskakorna som nu är med spännande god smak, extra tunna och krispiga. Och toalettpapper från Edet fick vi också, vilket alltid behövs så det är toppen :-) Edet ultra soft som är ett mjukt men starkt papper, som är dermatologiskt testad och alltså perfekt även för den mest känsliga hud.

IMG_0994 IMG_1004

Sönerna ville direkt se dvdfilmen Pingvinerna (dreamworks animation) om de coola superhemliga Pingvinerna som är spioner och som ska rädda världen ihop med Nordanvinden. Toppbetyg fick den av mina grabbar :-)

IMG_1002 IMG_1003

Här kommer blogbagens mest spännande produkt enligt mig. Från Yves Rocher, Hair rinsing vinegar – en hårskölj med ekologiska hallon som gör att håret får en ny och frisk glans. Eftersom hallonvinäger har lågt PH-värde så avlägsnas de kalkrester som finns i vattnet som annars gör håret matt och trist. Och den används genom att fördela i hela håret innan sista sköljning med vatten när man duschar. Från Yves Rocher var det också en ansiktscréme, en krämig och djupt återfuktande, ska bli spännande att se hur den verkar för min hy. Har inte hunnit med att testa den än.

Från RFSU var det två olika produkter, en easy shavin´och en Nice n´cool. Den första av de två är en mjukgörande rakgel med glideffekt, en gel som inte löddrar och som passar bäst i dusch och med rakhyvel. Den andra produkten motverkar röda prickar som kan bli efter rakning och den ger återfuktande svalka efter rakning.

  IMG_1017 IMG_1018

Tack för att vi fick vara testfamilj till denna blogbag! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *