Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Goodiebagen från Mammakryssningen

50 fantastiska sponsorer bidrog till innehållet i våra härliga goodiebags, plus vinster som jag lottade ut ombord på Mammakryssningen förra helgen. Och ja, det tar ett tag att få ihop sponsorer, och i december förra året fick jag den första leveransen av produkter hem och sedan har kartongerna liksom fyllts på fram tills kryssningen. Vi har ju vår fina mammagrupp som även är en ideell förening, en förening som finns till för att alla mammor ska få en chans till det lilla extra i vardagen, vare sig de har ekonomi till det eller inte. En härlig mammagrupp som hängt ihop online sedan årsskiftet 2011/12.

Ett STORT TACK till er alla sponsorer!

IMG_0574

Barnängen, RFSU, Freixenet, Decubal/Lactocare/FLUX, The Body Shop Götgatan, Be your mood, Lindt choklad, DependGöteborgs Kex, Babor, Sheer Cover, ModifastKondomkungen, Kerastase Loreal, Palmolive/Softlan och Reddville.

IMG_0573

Här har vi sponsorer som: Babyland, Trygg-Hansa, Rättstart, Carl Oscar Design, Vass PR/ACO, Green People, Weleda, Ellas Kitchen och Sophie la Girafe.

IMG_0576

Och slutligen så har vi goodiebagsponsorer från: Lagnöviken, Mathem.se, Sia Glass, Pocketförlaget, Zalando och me&i.

Ännu en gång, stort tack till alla sponsorer för att ni gillar och tror på oss i Mammaföreningen!! Vi är väldigt glada och tacksamma.

Och strax berättar jag vad det var för rolig vinst som jag vann i utlottningen som gjordes ombord 😉

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *