Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dottern gör reklamfilm :-)

Japp, om ca 3 veckor kan ni se den nya OLW-reklamen på tv och min fina dotter spelar då storasystern i den nya fredagsmysfamiljen :-) De spelade in rätt länge igår och var klara ca 23.00 så det var en något trött dotter imorse som steg upp 😉 Några sneak peakbilder från inspelningen igår på min älskade unge och hennes ”familj”.

Nu är det fredagsmyyys…

IMG_0734 IMG_0749 IMG_0750 IMG_0751

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *