Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

LOPPIevent Vårpepp :-)

Nu finns det ju en hel del att skriva om, hehe, för i lördags var jag iväg på Mammakryssningen som jag skrivit en del om innan :-) Men mer om den om några dagar när jag har fått ihop alla bilder 😉 Men jag kan säga att det blev en lyckad kryssning och att jag var såå trött idag…

Jag hann med att gå på event i lördags förmiddag oxå, nämligen LOPPIevent Vårpepp. De gör alltid så välorganiserade events så dem vill jag inte missa :-) Visst det var liite tidsbrist eftersom jag hade kryssningen att hinna till. Men allt går bara man vill, eller hur?! 😉IMG_0638 IMG_0639 IMG_0640

Fotograf: Petra Kyllerman

På Loppi event bjöds det på lunch av Panini, modevisning med bland annat kläder från Me&i, flertalet företag som var på plats som Trygghansa som pratade om vattensäkerhet, vi fick höra om LOPPIshopping – som är en shoppingsida – bli medlem gratis – handla och samla poäng hos alla ca 200 företag – byt poäng mot presentkort! Caseapp var på plats med sina bra mobilskal, Taxi Kurir och fler, många roliga tävlingar – vissa av mina tävlingsbidrag ser ni här nedanför :-) Mingel i massor. Sofie Sarenbrant var på plats med sin bok Avdelning 73, Lovisa Sandström med sin bok Stora löparboken för kvinnor. Och när vi gick hem fick vi en välfylld goodiebag med bland annat nya numret av Loppi Magasin och flera andra spännande produkter :-) Tack för ännu ett toppenbra event Loppi :-)

LOPPIevent, Vårpepp, LOPPI, Fotohella, Blogg IMG_0451 IMG_0459

 IMG_0631 IMG_0466 IMG_0632 IMG_0633 IMG_0474 IMG_0490 IMG_0492  IMG_0494  IMG_0636 LOPPI, Loppi Event , Loppi Event Vårpepp, Goodiebag, Fotohella, Bloggevent, Blogg

2 reaktioner på ”LOPPIevent Vårpepp :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *