Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vårpepp och Mammakryssning

Japp, dagen är här, ikväll är det Mammakryssning. Drygt 40 mamas är vi som åker och det ska bli såå roligt :-) Jag har hållit på sedan december med att kontakta olika sponsorer och tagit emot leveranser. Det tar sin lilla tid men det är det värt, det är roligt att styra upp och fixa. Men också skönt att dagen för kryssningen äntligen är här.

Igår fick jag hjälp av en granne och en av mammorna i gruppen med att köra iväg alla goodiebags till terminalen plus två kartonger med härliga vinster att lotta ut. Förstår ni hur tomt och snyggt det blev i vår lägenhet när det helt plötsligt blev utrymme efter bagsen 😉 Skön känsla!

Goodiebags, Mammakryssning, Fotohella

Men först så ska jag iväg nu på LOPPIevent Vårpepp :-)

 LOPPIevent, Vårpepp, LOPPI, Fotohella, Blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *