Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Boklansering – Var är Kaninis

I går var vi inbjudna till Frida och Filur Designs bokrelease :-) Den första boken om jullarna, Jullarnas äventyr ”Var är Kaninis”? Boken är en spännande berättelse där vardagen plötsligt blir magisk. En bok med humor, värme och upplevelser!

Under dagen bjöds det bland annat på musik, dans, bubbel, massor av kakor, saft och Frida läste högt ur sin bok. Ett riktigt stort barnkalas :-)

Jullarna fastnade vi för när jag träffade Frida som är grundaren och skaparen av Filur Design på Barnmässan förra året. Jullarna är ett gäng isländska sagoväsen med magiska krafter. Sju stycken figurer som var och en innehar sin alldeles egen speciella styrka: kärlek, mod, vänskap, passion, vilja, kraft och trygghet. Med oss hem igår följde Modets Julle som heter Dirfa :-) Det var den som lilleman valde och ville köpa.

IMG_0306

IMG_0362 Boklansering, FilurDesign, Jullarna, Jullarnas äventyr, Var är Kaninis, Boknyhet, Bokrelease, FotohellaIMG_0308 IMG_0333 IMG_0334 IMG_0361

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *