Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Musikalisk resa med Tommy Körberg plus skrattanfall ;-)

korberg_900

Jag var på 3 timmar Tommy Körberg igår på Chinateatern med ett gäng mamas från min mammagrupp. Verkligen toppenbra föreställning, låtar som Judy min vän, Som en bro över mörka vatten, Stad i ljus och den fantastiska Anthem! Ja, han har en riktigt bra tonsäker röst och han är en sån som berör.

Han hade även en kvinna med sig på scenen vid några tillfällen (Cosima), men när han presenterade hennes namn hörde vi Conchita och vår ”sjuka” humor var snabbt igång, handlade både om bortrakat skägg och skinnbrallor, haha oj, vi hamnade i ett skrattanfall och blev hyschade av en dam framför oss, ooops! Men när hon själv skrattade lät hon som en högljudd grymtande gris!! Skrattattack!! Så förutom att Tommy var jättebra så blev det lite extra skratt, hehe 😉

Tack 2Entertain för en kväll med bra framträdande av Tommys sång, skratt och underhållning!

 Tommy Körberg, Sjung tills du stupar, 2Entertain tommy körberg3

tommy körberg1

2 thoughts on “Musikalisk resa med Tommy Körberg plus skrattanfall ;-)

  1. Hej,
    Jag heter Jacob och jobbar på Evenses Entertainment. Vi är en svensk artistförmedlare som förmedlar underhållning till bland annat bröllop, privata fester och företagsevent.

    På våran hemsida publicerar vi löpande bloggar och jag såg att eran webbsida är relaterad till det vi skriver om. Jag undrar därför om ni vill ta del av våra bloggar? Du hittar bloggarna här: https://evenses.se/blogg Kontakta mig om du vill länka till en av våra bloggar.
    Vi ser fram emot att höra av er snart.
    Bästa hälsningar från Jacob på Evenses Entertainment.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *