Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sallad på Sandys

Alltså såå god sallad detta är som Sandys har på sin meny :-) Tummen upp! De har ju även supergoda baguetter med olika röror, bakad potatis, varm pasta och mer. Ett ställe jag brukar springa över till på lunchen. Finfin service och bra priser. Och som sagt, riktigt gott och fräscht, idag åt jag en tonfisksallad med bulgur, mmmmmmmums!

Plus i kanten idag var att jag lunchade med Karro, en vän som jag inte träffat på länge :-)

Sandys, Sallad, Lunch, Tips, Fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *