Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Run all Night – Förhandsvisning

Igår var jag på förhandsvisningen av Run all Night som är en actionthriller (1h 54min lång, åldersgräns 15år). Den var verkligen spännande och jag satt och halvblundade men hoppade till då och då i alla fall. Det var ett gäng liksom ”plötsliga” scener 😉

Filmen handlar om Mike (Joel Kinnaman) som sedan länge brutit med sin far Jimmy, (Liam Neeson) som varit yrkesmördare i hela sitt liv. När de efter många år träffas har allt gått fel och Mike är måltavla för maffian, som är ute efter hämnd. En natt har Jimmy på sig för att förhindra att Mike och hans familj går samma öde till mötes som Jimmy själv räknar med att göra. Ja vad ska jag säga,  gå och se den! :-)

Och tack till Petré Event som ordnade denna biokväll!

 Run all Night, Förhandsvisning, Warner Bros Pictures, Petré Event, Fotohella

Jag hängde där med Mia, Angela och Peter :-)

bio2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *