Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Blöjtårta till Babyshowern

Japp, jag knåpade ihop en blöjtårta till babyshowern jag var på igår. Den första babyshowern jag varit på, så jag visste inte alls vad som väntade. Det blev en helmysig dag med god mat, tårta, lekar och såklart presentöppning av mamman som väntar tvillingar.

Blöjtårtan i sig blev väl inte estetiskt jättesnygg men det är innehållet som räknas, eller hur? 😉

Blöjtårta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *