Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Påsken 2015!

Vad den påsken gick snabbt, var det inte nyss skärtorsdag, haha 😉 Vi har haft en rätt lugn påsk med myycket god mat, alldeles för mycket godis, genrep av Lets Dance, utelek med kidsen i parken, skattjakt efter påskpresenter, följa snören i all oändlighet här hemma för att hitta påskägg, varit en sväng på Ikea, pysslat, umgåtts med svärmor som hälsade på oss under helgen. Tyvärr har det varit ruggigt, grått och kyligt väder hela helgen förutom idag då solen sken och det var riktigt varmt ute.

Men vi har också varit med om något märkligt då yngsta sonen på kvällstid fått röda utslag på ryggen och ben, men endast där brännskadan är, där huden är som tunnast. Han har också klagat på ont i magen och ryggen. På förmiddagrana har han varit som vanligt men sen har han blivit så här på eftermiddagarna, gnällig, vill inte ha middag etc. Märkligt tycker jag. Hoppas verkligen och håller alla mina tummar för att han får vara frisk nu, mitt lilla hjärta

IMG_9992

Påsk4 IMG_9993 IMG_9995 IMG_9994  IMG_9996

IMG_9959 IMG_9961

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *