Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Let´s dance live

Något vi gjort i flera år nu är att gå på TV4:s genrep av Let´s Dance som spelas in nere i Frihamnen. Men biljetterna brukar gå åt som smör i solsken och man vet inte exakt när de släpps 😉  I år släpptes de i slutet av januari, men det kan absolut hända att extra platser släpps eller att någon lämnat återbud. Så det är bra att kolla in lite då och då på deras hemsida, längst ner finns en flik som heter Var med i TV4. Där finns alla program som går att anmäla sig till men också de program som söker publik.

Let´s Dance, Genrep, TV4

Det var jag, mina stora kids, dotterns kompis och min svärmor som var där i går. Det är onumrerade platser och lätt hysteriskt när man ska in för alla vill ha bästa platserna. Suck, helt otroligt hur folk kan bete sig trots att barn finns i närheten. Jaja, vi satte oss på läktaren och var nöjda med våra platser då publikvärden plötsligt frågade om det fanns tre personer i publiken som ville ha plats nere vid dansgolvet. Min reaktion var snabb och jag räckte upp handen och ropade högt att; ja, tre barn finns här som vill sitta där nere. Så mina kids och dotterns kompis fick bästa toppenplatser 🙂 Men jag och svärmora va nöjda vi med 🙂

ld8 ny  ld4ld5 ld6 ld7  ld9

Efter att genrepet var klart fick alla möjlighet att fota deltagarna. Och om jag får gissa vilka som hamnar i finalen så blir det Alex och Jonas. Trots att Marie är vääldigt duktig på att dansa och Ingemar som också är duktig och förmodligen väldigt omtyckt i tv-rutan är tuffa motståndare.

ld2  ld10

ld3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *