Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Öppna lucka till påsk och så påsktårta!

Skärtorsdag idag och jag får öppna första luckan av totalt fem 🙂 🙂 Ja för visst är det fantastiskt att det finns en påskkalender? Jag såg den på P&B Delikatesser i Hötorgshallen. Har liksom gått och sneglat på den flera dagar och så när jag skulle köpa den så var den slut!! Gaahh! Tjejen i kassan berättade att någon dagen innan köpt allihop. Men som tur är har jag en kollega som bor i närheten av Täby centrum och som köpte en till mig därifrån 🙂 Och den innehåller mumsiga praliner, två i varje lucka!! 🙂

Påsk1

Sen gjorde jag en repris idag från förra året då jag gjorde en otroligt god Påskschack-kaka, som en chokladkaka med glasyr av citronsmak och med färgat kokos som garnering. Receptet hittade jag HÄR!

Nä nu räcker det för ikväll, imorgon kommer min fina svärmor som ska fira påsk med oss och vi ska också på genrepet av Lets Dance. Hepp, hepp!

Påsk2 Påsk3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *