Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dagarna de går och går…

Ja men eller hur, vart försvinner dagarna? Jag är redan inne på min 4:e vecka på mitt nya jobb och jag trivs verkligen. Känns som att jag är på rätt plats. Idag var det mycket att göra, eller det vill säga att allt kom samtidigt, saker som behöver göras så snart som möjligt 😉  Så jag strukturerade upp och fixade och klarade av vissa saker idag och tar tag i resten i morgon :-) Fullt ös, men skoj!

Det blir liksom jobb, sen hem och byta om till mer leka-i-parken-kläder och hämta kidsen. Solen sken verkligen hela dagen idag ända tills jag skulle hämta barnen, då började det att hagla och jag tyckte mig höra ett liitet åskmuller. Hmm typiskt! Men det lättade upp och vi hängde i parken.

Jag pustade ut idag också eftersom hela betalningen äntligen gjorts inför Mammakryssningen, så nu är vi laddade, alla mammor som ska åka. Kommer att bli såå skoj och om jag inte räknat fel så har vi hela 48 sponsorer som sponsrar oss med produkter till goodiebags och spännande vinster till utlottningen jag kommer att ordna ombord.

Men nä, nu blir det soffläge…

wonderbag11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *