Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

LOPPIblogbag Skönhet&Hälsa

Så glad att vi fick chansen att testa denna blogbag från LOPPI, det var en hel del nyheter för oss, som Friggs ekologiska miniriskakor som vi smaskade på i morse tillsammans med Friggs Solljus Te+ med tillskott av D-vitamin. Bio-Oilen som är toppen mot torr hud och gör till exempel bristningar och ärr mindre framträdande på kroppen är en favorit sedan tidigare. Det följde även med en rabattkupong som gjorde att jag kunde beställa trosor från Pierre Robert, jag valde ett par härligt limefärgade nu så här till påsk :-) Jag hoppas de kommer med posten till veckan. Något mer som jag verkligen behövde nu var en ny mascara så det var toppen att få en från Yves Rocher, elixir volume mascara, en mascara som både ger volym på fransarna plus intensiv näring, tummen upp på den!

Från RFSU fick jag Active Balance som är en dubbelverkande vaginaltablett som hjälper till att förebygga infektioner som svamp i underlivet. Speciellt när man har mens kan man vara mer känslig än vanligt och ha lättare för att få en infektion så då är denna produkt säkerligen toppen. Även gravida kan använda den. Sen fick jag också ytterligare en produkt från Yves Rocher i denna blogbag, en eau de toilette parfym, Moment de Bonheur, som doftar ljuvligt fräscht, och är perfa nu till våren. Tack snälla LOPPI :-)

 Loppibag3 Loppibag2 Loppibag1       Loppiblogbag, Loppiblogbagskönhet, Fotohella, Yves Rocher, Friggs, RFSU, Pierre Robert, Bio Oil, LOPPI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *