Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Våffeldagen gillas här hemma :-)

Ja jösses så många olika dagar det finns, igår var det Glassens dag och då smakade jag den nya Magnumglassen med hallon, riktigt god faktiskt. Den kommer jag köpa fler gånger. Och idag är det Våffeldagen och det firades här hemma med minivåffelhjärtan med grädde, drottningsylt, banan och jordgubbar. MUMS!

Och från våfflor till min ryggsituation så känns min rygg faktiskt riktigt bra idag :-) Hoppas det fortsätter så, åt rätt håll menar jag. Vill ju känna mig pigg och hel i kroppen för att kunna börja träna, hepp, hepp.

Våffla, Våffeldagen, Våfflor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *