Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Less på smärtan..

Jag berättade ju att jag fick lakritsmassage i lördags och att jag tyckte ryggen kändes lite bättre efteråt. I morse när jag vaknade så kände jag knappt någon smärta alls och jag tänkte, jaa nu kanske det har gått över. Kände mig väldigt glad. MEN då nyste jag och det knäckte liksom till i svanken och jag fick smärtan från hell! Jag kom helt enkelt inte ur sängen så sambon fick kliva upp och dra mig upp medans jag försökte hålla inne skriket av smärta som jag kände (ville inte väcka barnen). När jag kom på fötter tog jag mig framåt väldigt stappligt och långsamt :-( Och att ta på sig skor, ja det är en konst i sig må jag säga!

Men det är bara att bita ihop och det känns ju alltid bättre efter att jag rört på mig en stund så att jobba är inga problem.  Men eftersom smärtan var värre idag än andra dagar så har jag velat gråta nästan hela dagen. Har varit yr av allt ont men ändå försökt tänka bort det onda. Sen blev det inte bättre när jag kom hem och kände igen symtomen från förr av urinvägsinfektion. Gaahh och Aajjj!! Kan jag inte bara få bli bra och känna mig på topp i kroppen? Har tid först den 8 april hos sjukgymnast. Hoppas verkligen på snabb förbättring så att jag kan börja träna och springa igen 😉 Hepp, hepp. Sen tror jag också att om jag tänker positivt så blir det lättare, vill inte klaga och tänka på smärtan ju. Men nu så, nu har jag skrivit av mig :-) I morgon är en ny dag..

Jag fryser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *