Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lakritsfestivalen nästa…

Till helgen är det ääääntligen dags för Lakritsfestivalen på Annexet Globen . Älskar ju lakrits och jag och dottern brukar gå ihop 🙂 Och i år är det inte bara lakritsfestivalen för oss lakritsälskare utan också glassfestival. Snacka om att vi kommer vara proppfulla med godsaker efter vårt besök efter all provsmakning och säkert kommer vi att shoppa massa godsaker att ta med oss hem.

Öppettider:
Lördag 21 mars kl. 10-19
Söndag 22 mars kl. 11-18

Entré: 135 kr/person och dag. Barn under 10 år går gratis i målsmans sällskap.

Lakritsfestivalen 2015

Men imorgon börjar jag med att gå på pressvisningen inför helgens goda festival och där blir det bland annat vinprovning, lakrits- och glassbuffé och lakritsmassage. Inte helt fel en torsdag 😉

2 reaktioner på ”Lakritsfestivalen nästa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *