Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinnare av Askungen är…

Ja idag avslutades tävlingen om Askungen. Tack alla ni som tävlade, det var svårt att få fram vinnare. Men…

1:a pris går till signatur Lina 🙂 Grattis! Det är klart att du ska få kvalitetstid med din son på bio. Du vinner 2 biobiljetter till Berättelsen om Askungen, en tiara, Cinderella skrivblock, Cinderella klocka, 2 set av prinsess-suddgummi (formade som prinsessor som man kan pussla med).

2:a pris går till signatur Fial8 🙂 Grattis! Du har vunnit en tiara, 2 set av prinsess-suddigummi plus 2 biobiljetter till Berättelsen om Askungen.

3:e pris går till signatur Angela Weihs 🙂 Grattis! Du har vunnit en tiara, 2 set av prinsess-suddigummi plus 2 biobiljetter till Berättelsen om Askungen.

Grattis till vinnarna! Jag mailar er om vad för info jag behöver från er.

Askungen2 jpg Ny

3 reaktioner på ”Vinnare av Askungen är…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *