Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävling! 3 vinnare! Berättelsen om Askungen!

Tävlingsdags i samarbete med Disney. Tävlingen och vinsterna handlar denna gång om den nya Askungenfilmen som har biopremiär 13 mars. Det är hela 3 vinnare som ska utses och 3 fantastiska vinster ska delas ut :-) Mina stora kids och jag ser fram emot att se denna klassiska film om Askungen så jag hoppas vi kommer iväg strax efter premiären för att kolla in den.

Askungen, Berättelsen om Askungen, Premiär, Bio, Tävling, Fotohella, Blogg, Tips

1:a pris – En tiara, Cinderella skrivblock, Cinderella klocka, 2 set av prinsess-suddgummi (formade som prinsessor som man kan pussla med) plus 2 biobiljetter till Berättelsen om Askungen (bild nedanför)Askungen4

2:a-3:e pris – Tiara, 2 set av prinsess-suddigummi plus 2 biobiljetter till Berättelsen om Askungen (bild nedanför)

Askungen3

Tävling: Vad heter den elaka styvmodern i filmen ”Berättelsen om Askungen”?

Och skriv med MAX 2 meningar om varför just du ska vinna en av de tre vinsterna.

Tävlingen avslutas fredagen den 13/3 kl 13. Vinnarna utses och presenteras i ett nytt inlägg strax därefter. LYCKA TILL!

Askungen2 jpg Ny

Kolla in trailern här:

37 thoughts on “Tävling! 3 vinnare! Berättelsen om Askungen!

 1. Styvmodern heter Lady Tremaine .
  Jag skulle tar en tjejkväll med dottern Belle, som just nu hatar mig för hennes storasyster fick en Englandresa i 13 års present! Prinsessegrejerna skulle barnbarnet Nova älskar!

 2. Jag är med och tävlar =)

  Svaret: Lady Tremaine..

  Skulle ge Freja en härlig födelsedagspresent med prinsessprylar och mig själv skulle jag unna en kväll ute med en tjejkompis. Skulle sitta fint för oss bägge =)

  kram Nina

 3. Lady Tremaine heter den elaka styvmamman/ drottningen

  En överlycklig och glad dotter= Överlycklig och nöjd mamma

 4. Lady Tremaine är den elaka styvmodern.
  Jag skulle vilja bjuda min fina syster, som ALLTID ställer upp för mig på denna film.
  Och mitt lilla monster skulle bli överlycklig om hon fick en krona

 5. Svar: Lady Tremaine

  Jag har kollat på trailern hur många gånger som helst sedan den kom. Varje ny Disney-film är en högtidsstund för mig.

 6. WOOOW!! :) Härligt med bio, jag brukar passa på att gå på bio med mitt barnbarn Elliot när han kommer till farmor för vi gillar det lika mycket bägge två, sedan blir det att äta eller fika på city och prata om filmen, det är mystime på hög nivå!! :)

  SVAR: LADY TREMAINE.

 7. Svar: Lady Tremaine

  Jag skulle vilja vinna så att jag och min lillasyster kan få ta del utav en fantastisk berättelse tillsammans.

 8. Svar: Lady Tremaine

  Den här vinsten skulle jag så gärna vilja unna min dotter, hon har nyligen fyllt 6 år och det är mycket som händer i hennes lilla kropp och huvud just nu, många tankar och funderingar på allt möjligt och eftersom storebrorsan redan går i skolan så har hon fallit lite i skymundan i vissa lägen – jag tror att hon skulle behöva lite egentid med mamma, biobiljetter till favoritprinsessan och kanske ytterligare någon överraskning vore ju helt amazing!

 9. Lady Tremaine.
  Jag hade tagit med mig guddottern på hennes första biobesök! Hade varit kul att få dela en disneyfilm som varit en del av min barndom med en annan syn på det med henne

 10. Svar: Lady Tremaine
  Motivering: Jag skulle vilja ge biljetterna till min vän Kickis båda döttrar Hanna och Lisa. De är så gulliga mot min ettåring.

 11. SVAR: Lady Tremaine

  Söker botemedel för sonens svartsjuka på lillasyster och mitt ständigt dåliga mammasamvete att aldrig räcka till…
  Du anar inte hur mycket jag kvalitetstid på bio med lilleman vinna vill!

 12. En film som Askungen kan ingen bli för gammal för
  Älskar den filmen tjejen som fick slita o jobba hårt och hade systrar som tjurade men hon fann sin prins till slut så på film kan man få drömma sig bort till ett sagoland ,tänk då om man på duken fick uppleva det tillsammans med en prinsess tokig tjej .vore super kul att få ge henne det som överraskning

  1. Hej hej,

   Svaret på din fråga är Lady Tremaine
   Om jag har turen att vinna önskar jag gå med pojkvännen. Vi gillar båda historien om Askungen och desto roligare är det när det kommer nyversioner.

   De finas sakerna skulle ges till hans kompis döttrar, två 8 åriga tjejer som älskar allt som har med prinsessor att göra så jag tror att dom skulle bli jätteglada över det här 😀

   Håller tummarna och önskar dig en toppenhärlig vecka!
   Hälsningar Frida

 13. Lady Tremaine

  Dottern skulle bli super glad oc hon fick gå och se den här filmen och för prinsessakerna, prinsessor är det som gäller.

 14. Hon heter Lady Tremaine. Den gamla filmen om Askungen från 50-talet är en stor favorit hemma hos oss och det hade varit riktigt roligt för barnen att se Berättelsen om Askungen på bio!

 15. Svar = Lady Tremaine

  Tjejerna har läst sagan förstås,
  så att gå på bio skulle vara underbart för oss !
  Och på godisarna skulle vi verkligen gå loss !

 16. Svar : Lady Tremaine

  Min dotter har aldrig någonsin varit på bio och det skulle vara så roligt och mysigt med en mamma&dotter-stund för första gången sedan lillebror föddes. Hon har haft en tuff höst & vinter och skulle verkligen behöva bli överraskad och behandlad som en prinsessa med tjusiga presenter och biljetter. :)

 17. SVAR: Lady Tremaine.

  Jag är ett stort fan av Disney och allt som har med det att göra och jag skulle gärna vilja bjuda med min vän för att se filmen då Askungen är hennes favorit Disney prinsessa! Jag skulle också använda det fina skrivblocket som min nästa dagbok och suddgummina är ju för söta!

 18. Hej
  vill gärna vara med och tävla :)
  Svaret är : Lady Tremaine
  Vill gärna vinna detta till min alldeles egna prinsessa Astrid. Mosters goa snart 4åriga lilla sessa.
  Mvh Eva

 19. Jag skulle vilja gå på bio med min dottern Ebba som är åtta år, det hade varit helt underbart att få lite egentid tillsammans från grabbarna här hemma. Hon äääälskar prinsessor och hoppade till i soffan när hon såg en reklamsnutt på filmen för några dagar sedan. :)

  Håller tummarna!

  Rätt svar är: LADY TREMAINE

 20. Svaret är lady tremaine

  Vill gå med en av mina döttrar jag kommer njuta lika mycket som dem då jag älskar en bra disney film

 21. Min familj består av mig och mina Disneytokiga prinsessor (inkl frun).
  Jag skulle vilja att frun och min dotter fick en fin stund tillsammans, och dottern skulle dessutom få ett dunderlyxigt påskägg iår om vi vann detta!
  Svar: Lady Tremaine
  // Daniel

 22. WOW! Vilka vinster!
  Det vore bokstavligen en Askungensaga att få vinna detta till min Disneyälskande dotter. Är det ens möjligt? ”Allt är möjligt i sagornas värld”.. hoppas drömmen slår in!
  Svar: LADY TREMAINE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *