Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Biljettsläpp Madonna

OMG eller? Jo, såklart! Madonna med The rebel heart tour till Sverige och Tele2 Arena den 14 november. Biljettsläpp 16 mars. Självklart kommer jag köpa en biljett. Inte för att jag är ett stort fan av henne nu, men jag var det när jag var yngre och har de flesta skivorna. Så det är ju ett måste att se henne live 😉 Jag såg henne också när hon var i Göteborg för massa år sedan. Men nu kommer hon alltså hit, till Stockholm. Synd bara att toppbiljetterna är så nedrans dyra, 1250kr för den dyraste… men en biljett ska jag ha :-)

Madonna, Fotohella, Blogg, Tips, Tele2Arena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *