Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Aj, jäkla skitrygg jag har…

Nej jag är inte någon som vill klaga och hålla på, Men den smärta jag har i min svank/svanskota, ja den smärtan är inte att leka med. Och inte bara det, utan det strålar ”härligt” ner i mitt högra baklår också, sådär mysigt så att jag ibland knappt kan resa mig upp. Det vrider till av smärta i benet så att det känns som att jag måste vrida tillbaka det innan jag kan gå. Hmm, mysko!

Så jag känner mig vääldigt gammal just nu som inte har en kropp som fungerar. Men på onsdag ska jag till läkaren så får vi se vad han/hon säger. Hursomhelst så är dagarna som vanligt, jag bäddar sängar, städar, tvättar, leker i parken. Men biter samtidigt ihop och försöker att tränga undan det onda. Idag i parken liksom högg det till i svanken också, små, små hugg. Det blir värre när jag suttit eller legat ner och ska försöka ta mig upp.. Jaja, sånt som kan hända alltså när man ramlar med en cykel…

Så nu är jag värd en kladdtårta, med myycket choklad och en megastor klick grädde till :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *