Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Inte på topp, smärta men ändå snart vår! :-)

Jag är inte på topp alla dagar, jag uppdaterar inte Instagram jämt, ibland gör jag en paus på en eller kanske flera dagar i bloggen. Tar en paus från allt liksom. Tänker på mig själv. För ibland, som typ nu så mår jag skit, eller skit var väl kanske att ta i. Men jag har inte mått bra. Jag har fortfarande ont i svanken (efter cykelfallet i december) och nu sedan någon vecka tillbaka så strålar det smärta ner i höger baklår. Kan knappt gå ibland. Igår smärtade det hemskt i både rygg och ben men även på höger sida nacke/tinning och bakom ögat. Satt här hemma och grät, visste inte vad jag skulle ta mig till. Plus en envis förkylning med snor och djup hosta, en hosta som gör att när jag hostar känns det som att svanken typ ska gå av… Aj!  Mellansonen hostar djupt och sambon mådde dåligt några dagar i veckan också.

Plus att vi inte sover något vidare nu då lilleman har en hemsk hosta, mest under nätterna. Så idag ska vi faktiskt till läkare med honom, ska strax åka. Nä en riktig skitvecka (fast vi har ju ändå orkat oss på att göra lite grejs) men ikväll ska jag äta massor av chips, dricka läsk, kolla Melodifestivalen och bara ligga i soffan (om jag kan, med mitt ben…)

Så, nu känns det bättre när jag fick skriva av mig lite. Våren är på gång, det är ljusare ute och snart vänder detta till det bättre. Och till veckan börjar jag mitt nya jobb. Det gäller att vara positiv eller hur :-)

vår1 vår2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *