Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Ont överallt och känner mig..

Usch, ingen höjdarstart på denna sportlovsvecka. Vi som hade så mycket planerat.

Yngsta sonen fick hög feber i förrgår, 39,5. Som en kokande liten kamin som låg och yrade. Han är fortfarande varm i dag, snorig, hostig och ser hängig ut. Mellanbarnet vaknade i morse och sa att det kändes som att han hade en klump i halsen, han har mest legat och sovit i dag och haft ont i kroppen och känt sig hängig. Och för att toppa det så började jag hosta idag och nu känner jag mig förkyld i kroppen. Det liksom värker och jag skulle vilja ligga i ett varmt badkar och tycka synd om mig själv. Men VARFÖR har vi då inget badkar?!? I need!!

Orkade i alla fall ta en promenad till affären och har shoppat loss på Alvedon, snytservetter, dryck, frukt, halstabletter, glass och ja sånt som man behöver i dessa tider…

untitled

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *