Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

VIP-frukostshopping med fin vän

Igår morse tvingade jag min vän Angela att kliva upp aptidigt för att hänga med på VIP-frukostshopping på Lindex men även H&M. Det var nästan en nära-döden-upplevelse för henne då hennes barn hade sovmorgon, hehe. Men hon överraskade mig och va på plats före mig, haha 🙂 Jag = imponerad!

Det bjöds på god frukost och 20% på hela sortimentet i båda butikerna och ja, jag shoppade loss, fast min ekonomi är i botten. Jag behöver ju inhandla nytt till mitt jobb. Men jag är inte riktigt nöjd med kavajen så den ska jag byta idag. Jag tycker det är såå svårt att hitta en kavaj som passar då jag har lite bredare axlar.. Men jag älskar de svarta byxorna och den vita tröjan! Hittade också snyggt till kidsen. Nu är jag i akut behov av nya skor!!

vip1vip3 vip2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *