Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Chans att bli Veckans Blogg! Rösta på mig vetja ;-)

Ja, nämen då behöver jag lite hjälp igen :-) Min blogg är nominerad och kan bli veckans blogg på Besökstoppen. Superskoj tycker jag och naturligtvis hoppas jag på att bli just Veckans Blogg. Jag har haft äran att vunnit vid ett tillfälle förut, tack vare hjälp från er läsare, vänner men också följare på Instagram/fb.

Gå in på länken HÄR och scrolla ner i högra spalten, där står ”Rösta på veckans nästa blogg” Klicka i Fotohella och rösta. Det går att rösta en gång/dag fram till onsdag nästa vecka (tror jag 😉 eller torsdag. Men hursomhelst. RÖSTA! Jag ligger tvåa nu med 3 röster upp till plats nummer 1!! :-) Kraam!

IMG_8223 IMG_8109 elle7 f10 Nyår, Nyårsafton 2014, Selfie-stick, Selfiepinne, Selfie, Fotohella, Allt för föräldrar, Affbloggare

panikheader.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *