Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Min födelsedag och intervju nr 3!

Ja igår blev denna mamma 37!! år. Jösses, går det verkligen att säga att jag är 30 + nu? Eller ska jag säga att jag är 40 minus? Hahaha 😉 Ähh, jag känner mig så ung så åldern spelar ingen roll. Igår ringde de från företaget där jag varit på intervju 2 gånger nu och sa att de ville träffas för en intervju nr 3 kl 13 fredagen den 13:e. Hmm sa jag, bådar det gott eller? Att det är intervju fredagen den 13:e kl 13?! Då skrattade tjejen i luren. Hur som helst så ringde de upp igen senare under dagen och ändrade tiden så intervjun är på måndag morgon istället. Den 3:e och sista. Nervööst ju! Men kavajen ligger redo att användas..

IMG_8452IMG_8541

Min födelsedag igår var verkligen toppen, det var så roligt när familjen kom in på morgonen med frukost och sjöng för mig, alla hade något att bära på, ljus, paket och frukost, men inte lilleman. Så han hade öppnat kylskåpet och tog med sig ett korvpaket och gav mig, hahaha så gulligt det var, mitt hjärta!

Dottern hade studiedag igår och jag lät lilleman vara ledig så vi åkte till badhuset och hängde där, så skoj! Sen åt vi lunch på restaurang. Det är verkligen såå roligt att bada tycker barnen. Synd att mellansonen inte kunde vara med, men han var med skolan på utflykt med matsäck etc igår så han klagade inte.

IMG_8495IMG_8536IMG_8501IMG_8537

Igår kväll var vi på VIP-kväll på The Body Shop. Det bjöds på cider med jordgubbar, snacks och personalen visade vårens makeupkollektion Colour Euphoria. Dottern och hennes vän blev sminkade, vi minglade runt och shoppade bland alla härligt doftande produkter i butiken. Så ja, jag hade en toppendag :-) (Och blombud fick jag från min mamma men jag fick också blommor från en av grannarna och present från fina Angela.) Tack för alla gratulationer under gårdagen, det värmer i mitt nu 37åriga hjärta :-)

IMG_8538   IMG_8532 IMG_8526 The Body Shop, VIP-kväll, Colour Euphoria, Makeup kollektion, Makeup

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *