Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fifty Shades of Grey – pressvisningen

Ja, vad tyckte jag då om denna drygt 2 timmar långa film som är och varit såå omtalad. Och som slagit rekord i förköpsbiljetter. Alltså jag tyckte att den var bra, faktiskt så bra att jag bara måste se den andra filmen som har premiär 2016. Men i väntan på den filmen kommer jag att plöja igenom böckerna. Ja, jag vet, jag har inte läst dem, än! 😉

Men jag vet också flera som säger att filmen bara är skit, sämre än böckerna, en riktigt dålig film, som en porrfilm etc. Men jag tycker att den är sevärd och att man ska se den innan man uttalar sig om den!!

Filmen handlar om Christian Grey, en framgångsrik och överlägsen man, med ett galet kontrollbehov. Han möter Anastasia som intervjuar honom. De dras till varandra. Ju närmare de kommer varandra, desto mer upptäcker Ana inte bara av Christians hemligheter, utan även sidor hon själv inte visste hon själv hade. Ana är tjejen som får honom intresserad, tjejen som inte på en gång går med på hans galna villkor om sexkontrakt etc. Ja, svårt att förklara filmens innehåll. Men det var något som gjorde att helheten ändå var bra. Och jag är bra nyfiken på vad Ana kan göra och förändra med Mr Grey… Få honom på tankar om ett ”normalt” liv? Kanske släppa det extrema, galna, elaka kontrollbehovet och överlägsenheten? Ja, the time will tell….. Måste köpa böckerna NU!

Fifty Shades of Grey, Femtio nyanser av honom, Pressvisning, Fotohella, Rigoletto, Plazakvinna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *