Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Pressvisning av Fifty Shades of Grey, solen och kanske nytt jobb!

Denna fantastiska sol var med oss under promenaden till skolan och dagis i morse, helt underbart 🙂 Vi gick och kollade alla fina och olika skuggor som blev i snön av solen. Och jag älskar när det gnistrar av snön! Lovely morning helt enkelt.

Sol

Igår var jag så trött så att jag inte orkade skriva här i bloggen, det berodde på att vi klev upp apatidigt för att dottern skulle åka till fjällen med sin skola (lyxigt för henne), vår klocka här hemma ringde typ 05.00. Så igår eftermiddag/kväll var i alla fall jag helt väck och lade mig före 22.00.

Igår ringde även bemanningsföretaget från den tjänst jag varit på två intervjuer för och sa att företaget gillade mig och att de skulle presentera mig för ledningen. Jag lämnade även mina referenser och fick höra idag att hon ringt dem. Nu är det såå spännande! Jobb eller inte? Thats the question!

Idag ska jag på pressvisning av filmen Fifty Shades of Grey, den omtalade filmen med alla sexscener. Mer om den sen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *