Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Det lilla som räcker till Lycka!

Ja lycka kan vara mycket såhär i vardagen, men det är så roligt när det är de pyttesmå sakerna som gör en gladast :-)

Som när jag får höra: – Jag älskar dig mamma. Eller när yngsta sonen sätter huvudet på sned och ler pillemariskt för att han vill något (och oftast tyvärr får som han vill, haha). När barnen självmant har bäddat sina sängar. När ett av barnen erbjuder sig att plocka ur diskmaskinen. När jag bara sådär får en kram av barnen. Att se lyckan i barnens ögon när de har gjort ett mål i en basketmatch. Eller när de klarat av ett prov och vill berätta allt om det. Att komma hem till ett städat hem. När yngsta sonen säger att han vill ha Bobit och att jag förstår att det är strumpor han vill ha :-)

Men det som gjorde mig löjligt lycklig förra veckan var när jag skulle köpa en nagellacksborttagning och hittade en doftfri. Helt otroligt att under alla dessa år har jag alltid haft den där varianten som verkligen stinker. Men nu är det problemet löst och hemma finns nu en doftfri nagellacksborttagning. Så ja, lycka kan te sig på olika sätt i vardagen och det är så det ska vara. Kram

hjärta

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *