Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävling: 3 vinner biobiljetter till Big Hero 6 och…

I samarbete med Disney och filmen Big Hero 6 startar jag nu en tävling med tre vinster! Big Hero 6 som är en film för hela familjen, gjord av skaparna till Trassel och Frost med biopremiär imorgon 30/1. Det kan inte bli annat än en succé! Eller hur? Mina kids tjatar på mig att de vill gå och se filmen så vi ska gå, jag lovar, snart 😉

1.a pris: Ett Big Hero 6 kit (t-shirt, stickers, skrivbok) + 2 biobiljetter. 2-3:e pris: 2 biobiljetter var.

Big Hero 6, Tävling, Disney, Blogg, Fotohella

Tävlingsregler: Skriv med MAX 2 meningar varför just du ska vinna ett av de tre priserna i en kommentar nedan :-) Tävlingen avslutas tisdag 3/2 kl 18.00 och vinnarna utses och presenteras i ett nytt inlägg kort därefter. LYCKA TILL!

Big Hero 6, Disney, Tävling, Fotohella, Mammablogg Big Hero 6, Tävling Big Hero 6, Disney, Blogg, Tävling, Fotohella

Kolla in trailern här:

Info om filmen: ”Hiro Hamada är ett trettonårigt geni som ägnar alldeles för mycket tid på olagliga robotfighter. Hans storebror Tadashi vill att Hiro ska börja på teknologiuniversitetet. Hiro tycker själv att han är för smart, men går till slut med på att söka stipendium. Samma dag som Hiro blir antagen dör Tadashi i en tragisk olycka och plötsligt befinner sig hela staden San Fransokyo i fara. Hiro får tröst av Tadashis stora uppfinning: hälsorådgivaren Baymax, en uppblåsbar robot som scannar, diagnoserar och hjälper alla som uttrycker smärta. För att undanröja hotet mot San Fransokyo tar Hiro hjälp av Baymax och sina kompisar från universitetet: adrenalinjunkien Go Go Tomago, kontrollfreaket Wasabi, kemifantasten Honey Lemon och … Fred. Med ett antal högteknologiska ”uppgraderingar” förvandlas Hiro och hans vänner till ett annorlunda superhjältegäng som får namnet Big Hero 6″.

39 thoughts on “Tävling: 3 vinner biobiljetter till Big Hero 6 och…

 1. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna, då skulle ett biobesök bli höjdpunkten på mamma-son dejten jag och min 6åring ska ha. Han har haft en jobbig period och förtjänar verkligen att få ha lite extra roligt nu!

 2. Hej hej!

  Min dotter är helt tokig i trailern till Big Hero 6 så det skulle vara underbart kul att få överraska henne med att se denna film. Givetvis är jag minst lika nyfiken :)

  Hoppas på turen och önskar dig en fortsatt härlig vecka!
  Hälsningar Frida Elmgren

 3. Min frus yngsta systerdotter skulle tycka att jag var världens coolaste plastmorbror om jag tog med henne på Big Hero 6.

 4. Går igenom en tuff ekonomisk kris just nu som drabbar barnen hårt. Skulle vilja sätta lite guldkant på tillvaron och bjussa till med lite bio!

 5. Två biobiljetter att överraska barnen med i alla hjärtans dag-present hade varit toppen! Den här filmen har varit den stora snackisen hos dem sedan julafton 😛

 6. Här hemma håller Viggo tummarna för en spännande stund i biomörkret !
  ( Och att morfar ska följa med och bjuda på popcorn – ja, det har han redan bestämt… )

 7. Jag skulle vilja vinna så att jag kan ge detta i present till min vän som precis skaffat eget boende med allt vad det innebär! En paus i tillvaron i form av ett biobesök skulle hon behöva :)

 8. Vore så kul att överraska kidsen med då det pga sjukdom varit en tråkig tid för dem. Lite lyx, film och popcorn vore uppskattat!

 9. Jag såg ett klipp från denna på julafton och blev så himla glad av det! Nu har jag fullt upp med högskoleplugg och stressmoment så det skulle vara väldigt kul att få koppla av och förvandlas till ett barn igen och gå och se Big Hero 6 som jag vet skulle få mig att le!

 10. Åh, jag håller tummarna!
  Vi köpte biljetter till förhandsvisningen till denna film för att barnen såå sett fram emot att se den, när den stora dagen var inne blev dottern dock magsjuk och biobesöket inställt – besvikelsen hos dem båda var STOR! Nu håller jag därför tummarna extra hårt i denna tävling, tänk om de förutom biljetter dessutom kunde få fina Big Hero 6-prylar! <3

 11. min dotter har aldrig varit på bio så det skulle vara så kul att få gå och se denna med henne, tror hon skulle bli överlycklig!

  Hoppas att jag har turen på min sida och få en mysig biostund och slippa detta snöoväder vi har uppe i norrland just nu.. Kram // Millah
  millahoman@hotmail.com

 12. Här har jag min chans,
  att komma ut nånstans !
  Efter jul är plånboken tunn,
  men du är kanske min önskebrunn ?

 13. Jag skulle vilja ta med min egen hero: min älskade mamma. Hade varit så underbart och kul att ta med henne ut till en Disney-film, så som hon alltid gjorde för mig när jag var liten!

 14. Tjejerna skrattar så dom kiknar när Baymax klär på sig och ”skjuter skarpt”. Håller tummarna för en familjestund när den är som bäst med mååånga skratt.

 15. jag går i i gymnasiet och har sällan tid för min lillasyster. Så detta skulle bli en perfekt överraskning!

 16. Min son har haft en väldigt jobbig period sen skolstarten som resulterat i att hela skolan nu har ett ”kränkings-projekt” och pratar jobbiga känslor.
  När han såg reklamen om att Baymax kan scanna och hjälpa folk som har jobbiga känslor så blev han överlycklig över att sånt fanns och vill självklart se filmen och hur det går till.

 17. Tänk om jag fick vinna och överraska mina fina småkillar med det här!

  Efter att ha varit sjuka mer eller mindre hela året och missat tre kalas på grund av det skulle en sån här vinst uppskattas lite mer <3

 18. Få placera sig i biosalongen med sonen och följa Hero 6 på det spännande äventyret skulle för oss bli en mycket trevlig och rolig stund :) / Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *