Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Showcase med Cheerleaders Omi

…Oh I think that I found myself a cheerleader

she is always right there when I need her

oh I think that I found myself a cheerleader

she is always right there when I need her..

Ja igår sjöng, dansade och drack vi öl, jag och Angela. Vilken toppenrolig kväll :-) Sony Music Sverige bjöd in till Showcase med Omi på Maskineriet. Omi som har en hit med låten Cheerleader. Och jag måste säga att själva stället vi var på, Maskineriet (som ligger intill Nordic Light Hotel) var ett ställe med cool inredning, dock inte så stor yta men med en bar och ett dansgolv. En bra klubb! Och ja, på dansgolvet stod jag och dansade :-)

Omi6 Omi, Cheerleader, Showcase, Maskineriet, Nordic Light Hotel, Blogg, Fotohella, Sony Music Sverige

Omi, Sony Music Sverige, MMaskineriet, Nordic Light Hotel, Showcase, Cheerleader, Fotohella, Blogg Omi5

Omi4  Omi1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *