Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Caseapp – gör ett personligt mobilskal!

Dottern fick chansen att designa sitt allra egna mobilskal och gjorde det på Caseapp.se, och resultatet blev toppen tycker jag! Hon valde att göra ett tough case, (ett extra skyddande skal som består av två delar) ett hårt yttre skal med hennes egna design och innanför skalet är det silikonpadding som täcker och skyddar skalets alla sidor plus skärmen.

Dottern använde sig av det enkla designverktyget på sidan och gjorde flera olika motiv innan hon bestämde sig för detta. Hon blev supernöjd!

Som ni vet sedan innan så gillar jag verkligen när man kan göra saker personliga och precis som man vill ha dem. På Caseapp finns möjlighet att lägga upp egna bilder, göra kollage, ändra bakgrund, använda färdiga motiv, lägga till text och mer när man gör sitt egna personliga mobilskal/iPadskal.. Kolla in vetja :-)

Caseapp, Tough Case Caseapp, Mobilskal, Tough Case, Bumperskal, Personligt mobilskalCase3 Case4

2 reaktioner på ”Caseapp – gör ett personligt mobilskal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons