Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sova i egen säng!!

Ja det är ju inte lätt när det är svårt! Igår (äntligen) fick vår yngsta son en egen säng, han har tills nu delat med oss. Och eftersom jag var iväg på middag med gamla kollegor igår så var det sambon som fick äran att testa hur det gick att lägga sonen i sin egna säng. Och det gick fantastiskt bra och när jag kom hem vid 22 så hade lilleman varit upp en gång för att kolla läget men sen lagt sig igen och somnat om. So far so good!

När kl blev 23.30 tyckte lilleman att han sovit färdigt i sin säng, han traskade upp och letade efter mig, la sig på soffan i väntan på att jag skulle gå och lägga mig. Och när jag skulle gå och sova ville han absoluut inte sova i sin egna säng, för då kan han ju inte ”håja mamma”, som betyder att hålla i mitt hår under natten :-) Jaja, han sov ju i alla fall själv några timmar. Vi fortsätter kampen 😉 Vi gav upp liite för enkelt igår… Jag skyller på åldern, hehe :-)

Inredning, Fotohella, Blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *