Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Snart kommer en rolig tävling!

I samarbete med Disney och filmen Big Hero 6 kommer jag väldigt snart att ha en tävling. Toppen va?! :-) Det kommer att utses 3 vinnare där en kommer att vinna ett kit med Big Hero 6 saker + 2 biobiljetter och två personer vinner 2 biobiljetter var.

Det är skaparna bakom Trassel och Frost som gjort denna film så det kan inte bli annat än succé. Biopremiär 30/1-2015. Mer info inom kort om tävlingen :-)

Big Hero 6, Disney, Blogg, Tävling, Fotohella

3 reaktioner på ”Snart kommer en rolig tävling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *