Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Showcase med Omi – Cheerleader

Ikväll ska jag på showcase med Omi som sjunger Cheerleader, en låt som spelats måånga gånger på radion. Min fina vän Angela följer med mig och vi ska dansa loss! Mer info efter kvällen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons