Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Paddington – vilken fin och fantastiskt bra film!

Alltså vilken bra och fin film vi såg på bio idag. Paddington! Och den funkar för hela familjen, till och med min 2åring satt stilla och tittade på ”björnen”. Filmen är lite nostalgi då jag som liten läste både böckerna och såg den tecknade varianten av filmen. Den handlar om söta Paddington som ensam kommer till Paddington Station från den peruanska djungeln. Snälla familjen Brown erbjuder honom ett tillfälligt hem men det händer flera spännande och roliga saker under filmens 1 timme och 30 minuter långa handling. En bra äventyrsfilm för barnfamiljer. Och en solklart sevärd film. Läs mer om den här Paddington SF.

Affisch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *