Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Snö = Rolig utelek

Vi älskar snön i denna familj. Alltså riktig snö, inte när det är slaskigt och så. Direkt efter dagis/skola igår kastade sig grabbarna ut i snön och började bygga snögubbe och en snörutschkana. Och gjorde massor av snöbollar. Med 2 plusgrader i luften och nästintill vindstilla var det härligt att vara ute i snön. Bara solen som saknades :-) Och att bo så nära naturen som vi gör känns lyxigt. Och i natt har det snöat för fullt så nu väntar vi bara på att det ska bli fina spår i skogen så att vi kan åka längdskidor. Och lyckliga lilla sonen fick åka snowracer till dagis i morse.

snö2

snö4 snö1snö3  snö5 snö6 snö7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *