Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Formex del 2

Av alla företag, och det var måånga på plats på Formexmässan, så har jag valt ut några som jag fastnade lite extra för :-) Det första som jag helt missat innan är Wilma & Morris som tillverkar barnmössor och kläder i högsta kvalité vad gäller material och tillverkning. Alla yttertyger är vävda i Sverige och är av mycket hög kvalité när det gäller slitstyrka/vattentäthet och förmågan att andas. Tygleverantörerna är alla Öko-Tex certifierade. Skaloverallen verkar fantastisk och känns som ett måste inför våren till lilleman :-) Och varför inte en One Fleece till mig själv, att mysa i när jag är frusen, hög mysfaktor på den :-)

f10 f11

När vi gick vidare passerade vi Fink and Co och fastnade för den stilrena designen på deras produkter som var till exempel fat, vinkylare och vattenkaraffer. Varje produkt är tillverkat av anodiserad aluminium och är en australiensk design, där även tillverkningen görs.

f9  f2

Nästa företag var svåra att missa, Plåtdjur By ee-i-ee-i-o. Fantastiska skapelser, möbler och djur som tillverkas av 100% återvunna oljetunnor. Miljötänket är stort inom detta företag och man blir riktigt glad av att se alla färgglada konstverk!

f5 f12

f3

Sen drogs vi till ljuvliga dofter hos Root Candles. Vackra ljus med härliga färger som har en lång och ren brinnförmåga.

 f14 f4

Och underbara Kids Concept med härlig inredning för barnrum fanns på plats :-) Så mycket inspiration man får!

f1

En monter som jag missade att ta bilder från är Prinskronan som visade upp sina häftiga resväskor för barn, Trunki. Men jag lånar en bild från deras hemsida för att visa, Cool eller hur?! Jag har sneglat på väskorna ett tag och tänk vad toppen det skulle vara för lilleman att ha en sådan på tåget när vi åker till släkten i Hälsingland. En väska som är bra utformad så om han blir trött kan han sitta på den. Det är tippskydd på den, vilket också är perfekt. Och hjulen och remmen gör att den både kan rullas och dras med han på och på resväskans horn kan han hålla i sig. Tummen upp för denna :-)

bee-front

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *