Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Formex del 1

Oj, oj, oj så mycket nytt och så mycket fint vi såg igår på Formex som håller till ute på Stockholmsmässan 🙂 Jag och Angela försökte hinna med alla montrar men det tog sin lilla tid när vi stannade och pratade med var och varannan företagare, hehe 🙂 Men morgonen började i alla fall med god pressfrukost i Brigbys monter. Familjen Brigbys som firar 30 år bjöd genom Skugge&Co in och presenterade två nya designers till kollektionen Pellianni – Kitty Jutbring och Ulrica Hydman Vallien. Här poserar jag och Angela och fotograf var Karina Ljungdahl.f8

Karin Mannerstål var även hon på plats och visade upp en av figurerna hon själv designat 🙂

f17 f15

Dessa två figurer, Plåster och Färdig har Kitty Jutbring designat. Så smart idé, varför har inte jag kommit på den liksom 😉 Ett av gosedjuren har bandage och den andra en blöja med både kiss och bajs i som går att ta av. Och speciellt den med bandage hade nog lilleman behövt när han hade som mest bandage och plåster efter brännskadan.

f16    f7 f13 Formex, Brigbys, Skugge&Co

Fortsättning följer med fler intressanta företag och nyheter…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *