Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

9 år sedan jag blev mamma för andra gången :-)

För 9 år sedan, dagarna innan min älskade son A föddes så såg jag ut såhär 🙂 (bild nedan) Härligt höggravid och vägde över 100 kg, hehehe. Hela 9 dagar över tiden gick jag innan lilla älsklingen såg dagens ljus. Den finaste lilla killen vi sett och lillebror till dottern. Det var lycka!

Min son som vuxit upp och blivit en klok, omtänksam och snäll kille. Min son som jag önskar det allra bästa här i livet och som jag älskar så mycket. Stort Grattis på din födelsedag idag. Hipp hipp Hurra! 🙂  Och jag som trott han vill ha en Minecraft-tårta, men, nejnej, han har fått för sig att han vill ha en Olof-tårta, alltså snögubben från filmen Frozen. Jaha, jaja, vi får väl se hur det går, bild på resultatet kommer senare 😉

Jag gravid med Alex.       Alex 9 år

En reaktion på ”9 år sedan jag blev mamma för andra gången :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *