Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Jönssonligan och efterfest på Golden Hits!

Igår bjöd Petré Event in till förhandsvisning av filmen ”Jönssonligan – den perfekta stöten” som har biopremiär 16/1. Faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig, så gå och se den vetja!

Jag gick dit med Mia och vi mötte upp fina Angela och hennes man. Efter filmen gick vi mot Golden Hits och efterfesten. Vi blev bjudna på öl, LOKA Crush och snacks. Minglade runt och måsta såklart ta en selfie med Dynamit Harry från filmen, som spelades av Torkel Petersson :-)

IMG_7462 IMG_7478

Me and mr Dynamit-Harry!

IMG_7470

IMG_7472 IMG_7473 IMG_7474 IMG_7465 IMG_7491

Men det var ju måndag igår och folk började att dra sig hemåt rätt tidigt. Vi hann med en av de sista tunnelbanorna hem. Tack för en bra kväll med spännande film och rolig efterfest med skratt, dans och mingel.

  IMG_7496 IMG_7498

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *